Design

 

CREATIEF ZIJN IS EEN VAK

Leuke dingen bedenken is één, maar ze creatief tot uitvoering brengen is een vak apart. Perfect voor onze specialisten dus, die denken in concepten en de rest vaak drie stappen vooruit zijn.

 

We hebben creatievelingen in drie verschillende disciplines;

 DTP, Vormgeving , Webdesign

 

 

 

DTP (Desk Top Publishing)

DTP (Desk Top Publishing) is vooral geschikt voor het eenvoudig opmaken van drukwerk als formulieren, jaarverslagen, boeken en prijslijsten. Bent u op zoek naar de juiste vormgeving en opmaak voor een gestandaardiseerd document? Onze gespecialiseerde DTP’ers helpen u graag verder.

 

 

 

VORMGEVING

Vormgeving is een ingewikkeld proces dat vraagt om creatievelingen die volledig out of the box kunnen denken. Om snel tot de kern van uw wensen te komen, gaat onze vorm-gever samen met u om tafel. Het concept wat hieruit voortvloeit geven we samen met de marketingadviseurs actiegericht vorm. Hierbij richten we ons niet alleen op drukwerk; we kunnen de complete look & feel van uw bedrijf ontwerpen en overal tot uiting laten komen.

 

 

 

WEBDESIGN

Uw website vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Zowel bij het technisch en grafisch ontwerp als inhoudelijk, kunnen we u perfect van dienst zijn. Ook als het gaat om zoekmachine-optimalisatie of het opzetten van een webshop. Maak het uzelf niet moeilijk en laat u vrijblijvend informeren over de onbeperkte mogelijkheden!

 

 

Nicolaas Basterthof 6

3603 ep  maarssen

030 227 04 74

info@030mm.nl

www.030mm.nl

 

 

© 2019 030Mediamanagement

Design

 

CREATIEF ZIJN IS EEN VAK