Media

 

Media is een breed begrip

030 Media Management richt zich zowel op digitale als analoge media. Hieronder een greep uit ons digitale aanbod.

 

 

 

SOCIAL MEDIA BEHEER

We richten uw social media account(s) voor u in en kunnen deze desgewenst ook voor u beheren. Het bijhouden van pagina’s op bijv. Facebook, Twitter en Linkedin is een tijdrovende klus. Wij kunnen dat zorgvuldig, strategisch en op een uitgebreide manier voor u doen.

 

 

 

E-Mail MARKETING

E-mail marketing is de ideale vorm van klantenbinding en gaat veel verder dan het maandelijks aanbieden van een nieuwsbrief. Mits goed uitgedacht, is het sturen van relevante, gepersonaliseerde aanbiedingen dé manier om van een bestaande klant een grotere klant te maken.

Wij helpen u graag met een succesvolle e-campagne. Dit ondermeer door eerst het aankoop- en klikgedrag van uw nieuwsbrieflezers te monitoren.

Met behulp van deze kostbare informatie kunnen we u e-mailmarketing optimaliseren en personaliseren, wat uw kans op (meer) omzet aanzienlijk vergroot.

 

 

 

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN

Door slimme inzet van strategische mar-ketingcampagnes haalt u meer rendement uit uw doelgroep. Van verjaardagsmail met persoonlijke kortingscoupon tot prijs-vragen en gerichte aanbiedingen: we maken het graag allemaal voor u mogelijk! We hebben uitstekende kennis op het gebied van e-marketing en e-mailcam-pagnes en helpen u graag bij het creëren en optimaliseren van uw gepersonaliseerde e-mailcampagnes. We analyseren, testen, adviseren en realiseren: alles voor het maximale resultaat!

 

Nicolaas Basterthof 6

3603 ep  maarssen

030 227 04 74

info@030mm.nl

www.030mm.nl

 

 

© 2019 030Mediamanagement

Media

 

Media is een breed begrip