online is een breed begrip

ONLINE

We werken tegenwoordig bijna allemaal online, om je bedrijf online te presenteren en om op te vallen wordt een steeds grotere uitdaging. Wij kunnen je daar uitstekend mee helpen.

Bij 030Mediamanagement bieden we uitgebreide online marketingdiensten om uw online aanwezigheid te vergroten, uw merk te versterken en uw doelgroep effectief te bereiken. We begrijpen dat een succesvolle online marketingstrategie een combinatie is van verschillende tactieken en kanalen, en we helpen u graag bij het navigeren door het digitale landschap om uw doelen te bereiken.

Ons ervaren online marketingteam werkt nauw met u samen om uw specifieke doelstellingen en doelgroep te begrijpen. We beginnen met het ontwikkelen van een op maat gemaakte online marketingstrategie die past bij uw bedrijf en uw doelen. We identificeren de juiste kanalen en tactieken om uw doelgroep te bereiken en uw boodschap effectief over te brengen.

Onze online marketingdiensten omvatten onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO) om uw website hoger te laten ranken in zoekmachines, zodat potentiële klanten u gemakkelijker kunnen vinden. We zorgen voor geoptimaliseerde content, technische optimalisaties en linkbuilding om uw online zichtbaarheid te vergroten.

Daarnaast bieden we zoekmachine-adverteren (SEA), waarbij we betaalde advertenties opzetten om uw zichtbaarheid te vergroten en gericht verkeer naar uw website te leiden. We zorgen voor effectieve advertentiecampagnes, doelgroepsegmentatie en optimalisatie om uw advertentiebudget zo efficiënt mogelijk te benutten.

We bieden ook social media marketing, waarbij we uw aanwezigheid op sociale media platforms optimaliseren en relevante content creëren om uw doelgroep te betrekken en uw merkbekendheid te vergroten. We identificeren de juiste platforms, ontwikkelen een contentstrategie en monitoren en analyseren de prestaties om uw resultaten te optimaliseren.

Daarnaast kunnen we e-mailmarketing, contentmarketing, influencer marketing en andere online marketingtactieken toepassen, afhankelijk van uw behoeften en doelen.

Bij 030Mediamanagement streven we naar meetbare resultaten en een positieve ROI voor uw online marketinginspanningen. We volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen in de digitale marketingwereld en passen onze strategieën en tactieken dienovereenkomstig aan.

Kortom, wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een effectieve online marketingstrategie die uw merk zichtbaarheid geeft, uw doelgroep bereikt en uw bedrijf helpt groeien. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij uw online aanwezigheid kunnen versterken en uw digitale doelen kunnen realiseren.

Websites

We maken onze website in wordpress, het wereldwijd bekende platform, waarin nagenoeg alles mogelijk is wat je wilt.

Hierin heb je vele keuze, van eenvoudige platte websites, tot een volledig e-commerse platform. Een voorbeeld van een e-commers platform hebben we zelf gemaakt onder de naam allesgedrukt.nl. Een website voor consumenten waar je persoonlijke zaken kan laten bedrukken en per stuk kunt bestellen.

Voordat we aan de slag gaan bespreken we uitgebreid uw wensen en maken van daaruit een passend voorstel! Onze sites zijn altijd schaalbaar voor desktop, tablet en mobiel.

Social Media

Wij ontwikkelen en zetten Facebook- en Instagram campagnes op voor jouw onderneming. Afhankelijk van waar je doelgroep het best te bereiken is, zetten we Social Media marketing in om leads te genereren naar jouw landingspagina of ander doel. Wil je Social Media aan ons uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, info@030mm.nl