Mooie projecten en uitdagingen daar houden wij van

ONS WERK

Bij 030 verzorgen we talrijke projecten met zorg en plezier voor onze klanten. Op deze pagina vindt u een selectie van onze unieke projecten die we met trots hebben uitgevoerd.

01

OSG Europe Catalogus

Voor OSG Europe creëren we elke 2 jaar een betoverende productcatalogus, waarbij we vanaf het begin betrokken zijn. Dit project neemt meestal 6-9 maanden in beslag. Ons team maakt een modern ontwerp, terwijl we de inhoud met liefde samenstellen in maar liefst 13 talen. We zorgen voor de productie en levering in 13 landen in heel Europa.

De laatste editie (2022) is voor 70% automatisch opgemaakt met behulp van Easy Catalogue en PIM to cataloque. Bij 030Mediamanagement bent u dus ook aan het juiste adres voor geautomatiseerde opmaak. Wilt u meer informatie? Klik op de knop hieronder en laat ons u meenemen in de magische wereld van onze projecten.

Catalogus OSG

02

Buitenreclame Geonius

Voor Geonius hebben wij de gehele uitstraling van hun nieuwe pand in Houten verzorgd. De lichtreclame, vlaggen aan bordjes zijn met veel zorg en overleg aangebracht. Wilt u ook een vrijblijvende gesprek mail ons dan!

03

Branding van A tot Z

Voor Domvast Makelaars doen wij al jaren alle branding en marketing. We hebben dit bedrijf letterlijk vanaf hun start meegenomen, de naam bedacht, het passende logo uitgewerkt en de daarbij borende pay off “makelaars met passie” Ook de huisstijl en segmentatie hebben we tot in detail verzorgd. De website hebben we met zorg vormgegeven. Op dit moment doen wij voor Domvast Makelaars het volledige marketing management en de daarbij behorende on- en offline uittingen.

04

Wallpaper | Arnhem

Voor AtotZ Accountants en VDB&P hebben wij hun nieuwe kantoor voorzien van een foto op de muur. Dit hebben we geprint op Canvasdoek en rechtstreeks (na egalisatie) op de muur bevestigd. Wij kunnen vele geprinte interieuroplossingen voor u verzorgen.

Onze meest recente projecten:

Fectio tendertours

Voor Fectiotendertours hebben we een complete website gemaakt. Er is van de boot een tekening gemaakt door onze tekenaars en we hebben deze toegepast op de contacpagina.

Geonius Pandaankleding

Voor onze klant Geonuis hebben we een nieuw lichtreclame gemaakt voor op hun nieuw pand. Ook hebben we vlaggen en parkeerborden geproduceerd en gemonteerd.

start nu uw samenwerking met 030!
MAAK NU KENNIS!

Maak nu kennis met 030Mediamanagement en professionaliseer uw bedrijf nog verder, vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op!

2 + 14 =