Uw Expert in

PRINT

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de grafische branche kunnen we met vertrouwen zeggen dat we de beste oplossingen in huis hebben voor al uw printbehoeften. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, wij zorgen voor een uitstekende verzorging en levering, onder de beste voorwaarden en met de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

WAT IS PRINT

Print of drukwerk verwijst naar het proces van het reproduceren van tekst, afbeeldingen of andere grafische elementen op papier, karton of andere materialen met behulp van een drukpers of digitale druktechnieken. Het omvat het afdrukken van diverse soorten producten, zoals brochures, briefpapier, enveloppen, t-shirts, hoodies, vlaggen, mercahndise producten, banners, flyers, posters, visitekaartjes, folders, tijdschriften, kranten, boeken en meer.

Printen of drukken kan worden uitgevoerd met verschillende methoden, zoals offsetdruk, digitale druk, zeefdruk, flexodruk en gravuredruk. Elke methode heeft zijn eigen kenmerken, toepassingen en kwaliteiten. Het gekozen drukproces hangt af van factoren zoals het gewenste aantal exemplaren, het materiaal, de gewenste kwaliteit, het budget en de specifieke vereisten van het drukwerk.

Drukwerk wordt vaak gebruikt voor marketing- en communicatiedoeleinden, waardoor bedrijven en organisaties hun boodschappen, producten en diensten kunnen promoten. Het kan ook worden gebruikt voor persoonlijke doeleinden, zoals uitnodigingen, kaarten, fotoboeken en meer. Bij 030Mediamanagement verzorgen wij alles waar uw logo op gemaakt kan worden.

 

ONTZORGING BIJ UW INKOOP

Bent u belast met het inkopen en/of organiseren van uw marketing- en com-municatiedrukwerk en zou u uw kostbare tijd liefst in andere zaken investeren? Dan nemen wij u de zorg graag uit handen. Ook als het complexere zaken betreft, waarbij verschillende communicatievormen door elkaar heenlopen, of producten moeten worden samengevoegd, zijn wij een perfecte partij. U ontzorgen, daar draait het om en daarbij is niks ons te gek!

BESPAREN OP UW DRUKWERK OF RECLAMEMIDDELEN

Wij hebben al ruim 30 jaar evaring in de print media branche, onze contacten zijn eindeloos. En voor elk product dat wij u kunnen aanbieden hebben wij wel een specialist in onze portefuille. Onze medewerkers zijn specialisten op hun vakgebied. Ook werken ook veel met ZZP-ers waar wij een betrouwbare band mee hebben opgebouwd waardoor wij weten hoe we hen kunnen inzetten voor uw wensen.

Kijk op onze werk pagina om te zien wat we allemaal kunnen verzorgen!