Web Design

Project
Online winkel

Een groot project hebben we voltooid voor allesgedrukt.nl. Allesgedrukt.nl is een broertje van 030MediaManagement en verzorgd vooral voor consumenten gepersonaliseerde items, zoals: canvas, plexiglas, dibond, hout, mokken, pennen etc. We hebben deze site gemaakt om te laten zien wat we kunnen op het gebied van design, webbouw, seo, sea en inrichting van een webwinkel. De site is actief sinds begin 2021 en wordt al veelvuldig gevonden door de consument.

 

Designers | Web 

Menno van der Wal
Femke van der Wal
Ronald Sentner

Categoriën

Web Design
Branding

Het creatieve proces

Voordat we aan de slag zijn gegaan hebben we eerst een aantal websites bekeken. Vanuit dit onderzoek hebben we een stijl en vorm gekozen die rustig, strak en vriendelijk over komt.

Het bouwen van een webwinkel is niet eenvoudig. Er komt een heleboel bij kijken. Daarbij moet je vooraf bedenken hoe je, je producten het beste wilt presentere. Als u een webwinkel wilt zullen wij in het vrijblijvende gesprek een aantal vragen stellen zodat wij u wensen goed kunnen inschatten.

Nieuwsgierig?

Wij komen altijd vrijblijvend langs om met u te sparren over onze mogelijkheden.

Webwinkel

Vergeet niet dat als u een webwinkel laat maken, u veel tijd nodig heeft om deze goed in te richten. Wij maken altijd een aantal testproducten en leggen u uit hoe u nieuwe producten aanmaakt.

Wij kunnen uw website ook vullen. Ons advies is doe het zelf, u weet precies wat u wilt verkopen en onder welke categorie het product valt. Daarnaast is dit heel tijdrovend en dus erg duur als u dit uitbesteed

Online marketing

We kunnen de site zo voor u inrichten dat u uw google marketing vanuit de site kunt overzien. Daarnaast zijn vele koppelingen mogelijk met facebook, instagram, printerest, google en mailchimp.

Wij helpen u hier ook graag mee.

Team Management

Bij elk project stellen wij een team samen om uw project zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

start nu uw samenwerking met 030!
MAAK NU KENNIS!

Maak nu kennis met 030MediaManagement en professionaliseer uw bedrijf nog verder, vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op!

13 + 9 =